Blakke Mølle
Dykning  Foto album  Kajaksejlads Vejrudsigt Mine Links privat  Gæstebog Forside

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På denne side har jeg beskrevet noget af mit udstyr.

 Kameraet er en uundværlig partner på kajakturen, når du vil have mulighed for at vise dine omgivelser, hvad det er, som driver dig ud på vandet. En GPS er rar at have, når det gælder om at finde den "rigtige" vej til målet.

____________________________________________________________________________________

Et kamera der tåler lidt vand er en genial ledsager , der hjælper dig med at holde styr på oplevelserne. Mit kamera har jeg valgt fordi jeg kan anvende det ned til 3 meters dybde, uden undervandshus. Til dykning anvender jeg et andet kamera, med undervandshus, men det er for uhåndterligt i kajakken. Tilmed har Olympus formået at fremstille kameraet med en mængde gode funktioner, der gør det nemt at fotograferer med et godt resultat.

Olympus 790 SW

 

____________________________________________________________

Jeg har, efter at have talt med mere erfarne kajakroere, valgt Garmin Legend Cx, som Gps. Den har foruden gps funktion, også mulighed for at indeholde kort, i dette tilfælde søkort. Blue Map er et gedigent system, som foruden søkortene også leveres med et PC program til håndtering af kort, waypoints og spor. GPS'en har et meget tydeligt display, selv under solrige forhold. Med en GPS og tilhørende søkort får man ikke kun en god ven til at stifinding, men også dokumentation af sine ture. Garmin har også et gratis produkt der hedder MotionBase, og som giver dig mulighed for at uploade dine data, og få dem præsenteret på en ny spændende måde - Her har dine venner ligeledes mulighed for at følge dig.

Garmin Legend Cx

_________________________________________________